PARTNERI

Domat Control System

U oblasti automatskog upravljanja u industriji i javnim objektima, kao i uštedi energije zastupamo češku firmu “Domat Control System” čija oprema pokriva celokupan proces sistema automatskog upravljanja (od senzora i DDC kontrolera do aktuatora-izvršnih organa i pripadajućeg softvera).
Zahvaljujući pouzdanoj i kvalitetnoj opremi, pomenuta firma poseduje reference na objektima širom Češke republike i u drugim zemljama Evrope i Azije.

Computherm

Na polju daljinskog upravljanja i nadzora u toplotnim postrojenjima-podstanicama, rashladnim sistemima i privatnim kućama, zastupamo italijansku firmu “Computherm srl”, koja proizvodi i isporučuje module sa pripadajućim softverom za daljinski nadzor i upravljanje malih, srednjih i složenih toplotnih sistema putem GSM-GPRS i SMS (Android aplikacije) i pomoću standardnog daljinskog programa T90WIN. Za male kućne toplotne instalacije naročito je pogodan termoregulator Tmini, koji kao periferna jedinica daljinski upravlja sistemom i prima podatke i alarme od sistema.